Administraţie

2021-11-23, 14:34:17

Iluminatul festiv din Slatina se aprinde vineri

Municipalitatea a decis inaugurarea iluminatului de Sărbători, vineri, înainte de weekendul prelungit ocazionat de Ziua Naţională.

Primarul Emil Moţ a declarat că nu va exista o festivitate, la aprinderea iluminatului public, având în vedere restricţiile cauzate de pandemia COVID.

În timp ce alte administraţii locale cheltuiesc sume importante pentru sărbătorile de final de an, municipalitatea slătineană a decis ca nici în acest an să nu organizeze Târgul de Crăciun şi Revelionul în aer liber.

Reprezentanţii Primăriei Slatina au în vedere contextul epidemiologic actual cu mii de cazuri de coronavirus raportate zilnic, aşa că nici în acest an nu se vor organiza Târgu de Crăciun, Desaga lui Moş Crăciun şi nici Revelionul în aer liber.

Aceste evenimente n-au fost organizate nici anul trecut, din aceleaşi motive.

În schimb, proiectul „Povestea lui Moş Nicolae” merge mai departe. Acesta presupune ca fiecare preşcolar din Slatina şi elev din clasele primare să primească, pe 6 decembrie, dulciuri din partea primăriei.

Comentarii

Redacţia

2021-11-23 14:34:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...