FC OLT Slatina

2011-09-06, 19:11:00

Ignat: „La FC Olt Slatina există un proiect solid”

Venit la echipă înainte cu puţin timp de startul actualului sezon, mijlocaşul celor de la FC Olt Slatina, Dan Ignat, speră într-un parcurs reuşit, astfel încât obiectivul stabilit de conducerea clubului să fie îndeplinit. Jucător cu numeroase prezenţe în eşalonul secund, Ignat este încrezător în şansele echipei de a produce o surpriză plăcută la prima prezenţă în Liga a II-a.

Liber de contract după despărţirea de divizionara secundă CF Brăila, Dan Ignat a dat curs ofertei FC Olt Slatina, alăturându-se lotului pregătit de Dan Oprescu înainte cu o săptămână de startul actualei editii de campionat. Mijlocaşul de 25 de ani speră să aibă un sezon reuşit, iar la finalul campionatului echipa să se claseze în primele zece.

 

„Există un proiect solid, am întâlnit o echipă serioasă, tânără şi dornică de a face performanţă. Vreau să mă pregătesc cât mai bine, să am un parcurs bun atât individual cât şi cu echipa, iar de la anul să sperăm la mai mult decât menţinerea în Liga a II-a”, a declarat Dan Ignat.

„Încercăm să scoatem maximum la fiecare meci”

Mijlocaşul grupării FC Olt Slatina este de părere că următoarele partide sunt la fel de dificile ca primele trei etape când au întâlnit principalele favorite la promovare, iar pentru a obţine rezultate este nevoie de aceeaşi concentrare.

 

„A fost un început greu de campionat, am întâlnit echipele care şi-au anunţat intenţia de a promova, iar eu spun că am avut o evoluţie bună. În continuare programul este la fel de greu, însă dacă vom trata meciurile cu aceeaşi determinare şi ambiţie putem scoate rezultate bune. Încercăm să scoatem maximum la fiecare meci, indiferent dacă jucăm acasă sau în deplasare. Sperăm într-o evoluţie bună în partida cu Alba-Iulia şi într-un rezultat pe măsură”, a mai precizat Dan Ignat.


Ignat a mai evoluat în Liga a II-a la FC Drobeta, Farul Constanţa, Viitorul Constanţa şi FC Brăila.

Comentarii

Redacţia

2011-09-06 19:11:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...