Sport

2020-01-17, 14:17:00

Ianovschi, despre lotul pentru retur: „Atât timp cât perioada de transferare este deschisă, este posibil să mai apară jucători”

CSM Slatina a perfectat două transferuri în această iarnă, însă tehnicianul Mihai Ianvoschi a declarat că este posibil să mai apară noutăţi în echipă. Tânărul jucător de bandă stânga, Rareş Deta, şi experimentatul atacant Cătălin Doman sunt certitudinile din lotul grupării slătinene.

Antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, spune că este posibil să mai apară măcar un nume nou în lotul echipei, în această iarnă. Totodată, tehnicianul grupării slătinene s-a arătat mulţumit de jucătorii pe care îi are la dispoziţie, în partea a doua a turului echipa având evoluţii din ce în ce mai reuşite.

„Atât timp cât perioada de transferare este deschisă, este posibil să mai apară jucători noi, dar la momentul acesta nu putem vorbi de ceva concret. Orice lot ai avea, întotdeauna este loc de noutăţi. Personal sunt mulţumit de ceea ce am, sunt jucători care au arătat lucruri frumoase în partea a doua a turului, drept pentru care mergem la drum cu ei”,
a precizat Mihai Ianovschi, cu privire la noutăţile care ar mai putea apărea în lot.

CSM Slatina se pregăteşte în această perioadă pe plan local, urmând ca pe 29 ianuarie să facă deplasarea într-un stagiu centralizat de zece zile, la Cheile Grădiştei.

Comentarii

Redacţia

2020-01-17 14:17:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...