Sport

2019-11-18, 11:10:35

Handbalistele slătinene reiau pregătirea pe 25 noiembrie. Nouă amicale vor susţine până la primul meci oficial, programat pe 4 ianuarie

Echipa de handbal CSM Slatina se află în vacanţă până pe 25 noiembrie, atunci când va relua pregătirea pe plan local în vederea abordării meciurilor de disputat din retur. Gruparea pregătită de Victorina Bora va susţine, în această iarnă, nouă meciuri amicale în cadrul a trei turnee de pregătire. Acestea vor avea loc la Slatina, Zalău şi Vâlcea.

După confruntarea cu HC Zalău, câştigată la un gol, scor 20-19, handbalistele slătinene au intrat într-o scurtă vacanţă, urmând ca pe 25 noiembrie să revină la pregătire. Potrivit spuselor antrenoarei grupării slătinene, Victorina Bora, echipa va participa la trei turnee de pregătire, în cadrul cărora vor fi susţinute nouă partide amicale. Acestea vor fi abordate cu jucătoarele care au evoluat mai puţin în meciurile amicale. 

O să reluăm pregătirea pe 25 noiembrie. Ne vom pregăti pe plan local şi vom avea un turneu la noi, unul la Zalău şi unul la Râmnicu Vâlcea. Vor fi nouă jocuri de pregătire, în care intenţionez să folosesc, în aproape toate jocurile, jucătoarele care au evoluat mai puţin până în acest moment. Sunt 11 meciuri oficiale, iar noi am jucat cam cu aceeaşi formulă de fiecare dată şi este normal să aibă şi ele respiro. Mă gândesc că în aceste nouă jocuri amicale, dându-le mai multe minute celorlalte, mă pot baza din 4 ianuarie încolo şi pe ele, iar atunci când intră în teren să reuşească să facă ceea ce le cer”, a declarat Victorina Bora, după partida de săptămâna trecută cu HC Zalău.

CSM Slatina va relua meciurile oficiale pe data de 4 ianuarie, atunci când va susţine, pe teren propriu, restanţa cu CSM Bucureşti. 


Comentarii

Redacţia

2019-11-18 11:10:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...