Sport

2020-06-02, 16:01:09

Handbalistele de la CSM Slatina încep pregătirile pentru sezonul următor

Chiar dacă noul sezon al Ligii Naţionale va începe peste două luni şi jumătate, echipele îşi fac planuri pentru stagiunea ce urmează. CSM Slatina se va reuni miercuri, 3 iunie, după o pauză, de aproape trei luni, generată de pandemia COVID-19. Potrivit spuselor Victorinei Bora, în această perioadă vor fi susţinute mai multe teste fizice, pregătirea propriu-zisă urmând să înceapă pe data de 1 iulie.

Handbalistele de la CSM Slatina se vor reuni în această săptămână. Până când se vor mai relaxa măsurile instituite de autorităţi, pregătirea va avea loc mai mult în aer liber. De altfel, Victorina Bora le va testa din punct de vedere fizic pe jucătoare, având în vedere că perioada de inactivitate a fost foarte lungă.

„Mâine (n.red. - miercuri), le-am chemat pe fete la Slatina. Vreau să ne vedem, să iau contact cu ele, pentru că a trecut foarte mult timp de când nu ne-am mai pregătit. Să vedem sub ce formă ne vom putea pregăti, pentru că este şi vremea capricioasă... O să dăm nişte teste în perioada aceasta, să văd la ce nivel sunt, iar pregătirea propriu-zisă o vom începe pe data de 1 iulie. Nu le puteam lăsa acasă până atunci, pentru că niciodată nu au stat o perioadă atât de lungă fără să se antreneze”, a precizat antrenoarea echipei CSM Slatina, Victorina Bora.

Noul sezon al Ligii Naţionale va începe pe data de 27 august. 16 echipe vor participa în noua ediţie, lupta pentru evitarea retrogradării anunţăndu-se încă de pe acum aprigă, având în vedere faptul că în această perioadă echipele au început să-şi contureze loturile.

CSM Slatina a realizat un prim transfer, cel al interului stânga Larisa Tamaş, iar în zilele următoare este posibil să apară un nou nume.

Comentarii

Redacţia

2020-06-02 16:01:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...