CSM Slatina

2017-04-14, 11:56:58

Handbalistele de la CSM Slatina au liber de Paşte. Jocul cu CS Mioveni a fost reprogramat

Echipa de handbal CSM Slatina a susţinut în Vinerea Paştelui ultimul antrenament. Jucătoarele aflate sub comanda Victorinei Bora au primit liber până marţi, atunci când vor fi reluate pregătirile în vederea abordării ultimelor meciuri din actualul sezon. Gruparea slătineană este aproape promovată în Liga Naţională, fiind singura echipă neînvinsă în acest retur.

Handbalistele slătinene vor avea liber câteva zile cu ocazia Sărbătorilor Pascale. De marţi, jucătoarele pregătite de Victorina Bora vor relua antrenamentele pentru meciul cu CS Mioveni. Slătinenecele ocupă primul loc, care asigură accederea directă în Liga Naţională, cu un avans de trei puncte faţă de principala urmăritoare, CS Minaur Baia Mare.

FRH a reprogramat meciurile din etapa a XXII-a


CSM Slatina va susţine meciul cu junioarele de la CS Mioveni pe data de 28 sau 29 aprilie. Federaţia a decis să amâne cu câteva zile etapa a XXII-a, având în vedere faptul că în acea perioadă se dispută turneul semifinal de la nivelul junioarelor I.

„Federaţia a schimbat programul etapei a XXII-a. Ar terbui să jucăm cu Mioveni pe 28 aprilie, dar vom solicita să fie programat pe 29”,
a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Victorina Bora.

CSM Slatina mai are de disputat, din actualul sezon, în afara confruntării cu CS Mioveni, alte patru partide. Naţional Braşov, ACS Sf. Gheorghe, CSU Timişoara şi SC Mureşul Târgu Mureş vor fi adversarele slătinencelor în actuala ediţie a Diviziei A, care se va încehia pe data de 14 mai.

Comentarii

Redacţia

2017-04-14 11:56:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro