Comentariul Gazetei

2018-01-16, 14:40:44

Gigel Ştirbu, premier!

Dincolo de ridicolul situaţiei din PSD de a-şi dărâma propriul guvern, pentru a doua oară, mai de „râsu’-plânsu’” sunt cei din Opoziţie, PNL anunţând prin vocea baritonului Ludovic Orban că e pregătit să-şi asume guvernarea.

Ce? Staţi puţin? Da, am auzit bine! Orban zice că e gata să negocieze o nouă majoritate şi deja a dispus în partid actualizarea programului de guvernare. Partea asta este simplă, cât de greu poate fi să dai copy-paste şi print unor hârtii, mai ales că programul de guvernare al lui Cioloş, spre exemplu, a avut doar vreo zece pagini.

Nu m-am mai putut abţine şi am izbucnit în râs atunci când Orban a răspuns la întrebarea dacă la consultările de miercuri, de la Cotroceni, vor merge cu propunerea de premier şi cine ar fi această persoană. Preşedintele PNL a răspuns cu ceva de genul „ştiţi dumneavoastră”, deşi nimeni nu ştie.

Eu zic că cel mai bun liberal pentru această funcţie ar fi olteanul Gigel Ştirbu! E un om cu experienţă în spate, fiind chiar ministru în Guvernul USL, nu contează că pentru vreo două săptămâni, şi a reuşit să prindă un nou mandat de parlamentar, în ciuda scorului dezastruos obţinut de partidul său în judeţul Olt. Unde mai pui că e printre întâii sforari ai PNL, reuşind să se lipească de toţi şefii liberalilor de la Tăriceanu, la Iohannis şi Gorghiu.

Cea mai bună calitate care îl recomandă pe Ştirbu pentru a fi premier este că atunci când apare în public, când răspunde la o întrebare, are o mimică specifică, vrând să dea impresia că ceea ce spune cântăreşte decisiv în soarta ţării, a lumii, a universului. Vă daţi seama cum ar conduce şedinţele de guvern!

În rest, bine că am făcut 100 de ani de la Marea Unire…


Comentarii

Redacţia

2018-01-16 14:40:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...