Eveniment

2019-08-14, 11:33:15

Gheorghe Dincă rămâne în arest preventiv

Magistraţii Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească mandatul de arestare preventivă în cazul suspectului principal pentru crimele din Caracal, Gheorghe Dincă, pentru încă 30 de zile.

După ce a aflat decizia judecătorilor, Gheorghe Dincă va fi dus din nou la locuința sa, unde anchetatorii continuă cercetările. Aceștia urmează să spargă gropile betonate din curte.

Între timp, noi acuzații apar la adresa principalului suspect în cazul Caracal. O femeie a depus plângere la poliție pentru că ar fi fost violată și bătută de Gheorghe Dincă, în urmă cu două luni.

Pe de altă parte, continuă și cercetările la Casa Groazei. Anchetatorii au săpat, și ieri, câteva ore bune în curtea lui Gheroghe Dincă, în căutarea de probe noi. Avocatul familiei Luizei spune că la percheziții a asistat și Dincă, pe care l-a comparat cu un boier.

Comentarii

Redacţia

2019-08-14 11:33:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...