Economie

2020-08-31, 14:01:43

Gaze naturale la Brebeni, Coteana şi Ipoteşti, cu sprijinul CJ Olt. Marius Oprescu: „Un domeniu definitoriu pentru creșterea calității vieții cetățenilor”

O asociaţie intercomunitară formată din administraţiile locale din Brebeni, Coteana şi Ipoteşti, al cărei scop este atragerea de fonduri europene pentru înfiinţarea unei reţele de gaze naturale în cele trei localităţi, se va înfiinţa cu sprijinul Consiliului Judeţean Olt.

O primă ședință tehnică de lucru susținută de preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a avut loc, luni, la sediul forului judeţean. La şedinţă au participat viceprimarul comunei Coteana, Ionuț Dima, şi primarii comunelor Brebeni şi Ipoteşti, Marian Ivan și Ion Căpraru.

În acest sens, Marius Oprescu i-a asigurat pe reprezentanții celor trei localități de suport tehnic și financiar, pentru crearea unei asociații intercomunitare de dezvoltare, în vederea atragerii de fonduri europene necesare înființării rețelei  de gaze naturale, în comunitățile respective.

„Susțin astfel de demersuri deoarece introducerea de gaze naturale reprezintă un domeniu prioritar pentru fiecare localitate, un domeniu definitoriu pentru creșterea calității vieții cetățenilor, dar și pentru mediul economic din acea zonă”, a declarat Marius Oprescu


Comentarii

Redacţia

2020-08-31 14:01:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...