Comunitate

2021-08-06, 10:45:21

Fun & Be Safe Street Food Slatina, organizat în weekendul 20-22 august

Primăria Slatina a stabilit data de desfăşurare a Festivalului „Fun & Be Safe Street Food”, care se va desfăşura în Parcul Tineretului.

Evenimentul va fi strâns legat de centrul de vaccinare anti-COVID din zonă şi se va desfăşura în perioada 20-22 august.

 „Fun & Be Safe Street Food” este titulatura sub care se va desfăşura cea de a doua ediţie a unui astfel de eveniment, în Slatina, după ce anul trecut nu s-au putut desfăşura astfel de acţiuni, din cauza pandemiei.

Sunt aşteptate mai multe food-truck-uri ce vor fi instalate pe Aleea Eroilor, din vecinătatea parcului, va fi şi un DJ care va mixa în fiecare după-amiază, dar şi un cinematograf în aer liber.

Totodată, în zonă va continua să funcţioneze un centru de vaccinare anti-COVID, iar participanţii la festival vor fi îndemnaţi să se imunizeze, dacă nu au făcut-o încă.

Festivalul „Fun & Be Safe Street Food” este prins în Calendarul programelor şi manifestărilor sportive şi culturale al primăriei pentru acest an. În cadrul acestuia, a fost aprobată şi desfăşurarea Festivalului „Oltenii & Restu’ Lumii”, ediţia cu numărul 26. În cadrul acestui eveniment vor fi organizate un concurs de teatru comedie, momente de stand-up comedy, festival de film, dar şi spectacole de folclor.

Toate evenimentele vor fi organizate conform normelor sanitare şi protecţie împotriva COVID-19, care sunt în vigoare.

Comentarii

Redacţia

2021-08-06 10:45:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...