Naţional

2020-01-21, 16:15:36

Fum și panică la bordul unei aronave Ryanair. A survolat o oră Bucureștiul

Probleme la bordul unui avion Ryanair care a decolat de la Bucureşti şi ar fi trebuit să ajungă la Londra. Aeronava s-a umplut de fum chiar în momentul decolării, imediat ce s-a ridicat de la sol și a survolat o oră Bucureștiul, ca să-și consume din combustibil, înainte de a reveni la sol.

ACTUALIZARE 15.00 Cauza degajării de fum, comunicată de pilot pasagerilor, ar fi fost varsarea lichidului de degivrare peste un grup electric care ulterior a luat foc în timpul zborului, a explicat unul dintre pasageri pentru Mediafax.
__________________________________________________________________________________
În imaginile pe care Digi24 le-a primit de la un pasager de la bordul aeronavei se aud oamenii vorbind speriați:
- Opresc din aer?
- Opreşte!
- Mamă, murim aici, băi!
- Du-te frate şi zi-i!
- Doamne, ce e?

În cele din urmă, aeronava s-a întors și pasagerii au fost debarcați în siguranță.

Potrivit Mediafax, aeronava a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12.00 după ce a survolat o oră Bucureștiul.

Avionul își amânase deja decolarea cu trei ore. A decolat la 10.56 spre Londra, în condițiile în care plecarea era programată la 6:40.

După decolare, a anunțat că va reveni pe aeroport și a aterizat la 12.11 pe Otopeni, după ce survolat spațiul aerian din apropierea Bucureștiului pentru a consuma din combustibil.

În aeronavă se aflau 169 de pasageri, potrivit informațiilor Mediafax.

Un pasager a postat pe pagina sa de Facebook că în timpul survolării în avion au fost emanații de fum. Acesta a mai specificat că în cele trei ore de așteptare până la decolare nu a primit nicio sticlă de apă din partea personalului.

Sursa: digi24.ro

Comentarii

Redacţia

2020-01-21 16:15:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...