Sport

2020-03-13, 14:29:39

FRH a suspendat toate competiţiile din ţară. De asemenea, „tricolorele” nu vor mai susţine „dubla” cu Polonia pentru calificarea la EURO 2010

După FRF, şi Federaţia Română de Handbal ia decizia suspendării tuturor competiţiilor naţionale până pe data de 31 martie. De asemenea, „dubla” cu Polonia, contând pentru calificarea tricolorelor la EURO 2020, a fost amânată de comun acord cu Federaţia Poloneză de Handbal.

Consiliul de Administrație al Federaţiei Române de Handbal a decis astăzi, 13 martie, sistarea tuturor competițiilor de handbal organizate sub egida FRH, AJH, AMH până la data de 31 martie.

„Federația Română de Handbal consideră că sănătatea participanților la activitatea handbalistică și nu numai trebuie să primeze și, ținând cont de setul de măsuri luate în ultima perioadă de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, de faptul că numărul persoanelor depistate pozitiv cu COVID-19 de pe teritoriul României este în creștere, decide suspendarea tuturor competițiilor de handbal pe plan intern”, se arată într-un comunicat pe site-ul FRH.

De asemenea, dubla cu Polonia contând pentru calificarea lotului național de senioare la Euro 2020 a fost amânată de comun acord cu Federația Poloneză de Handbal pentru perioada 3-4 iunie, respectiv 6-7 iunie 2020.

De altfel, participarea lotului național de tineret feminin la stagiul de pregătire de la Izvorani și dubla cu Germania din perioada 15-22 martie au fost anulate, cât şi participarea lotului național de tineret feminin la turneul internațional din perioada 26-29 martie, din  Rusia.


Comentarii

Redacţia

2020-03-13 14:29:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...