Administraţie

2021-09-07, 14:37:13

FOTO&VIDEO. S-au reluat lucrările pe strada Piteşti din Slatina. Care sunt rutele ocolitoare

Lucrările de reabilitare a unui nou tronson al străzii Piteşti din Slatina sunt în plină desfăşurare, iar traficul rutier a fost deviat pe o rută alternativă.


Se lucrează pe porţiunea dintre sensurile giratorii de la Dedeman şi Hanul Cireaşov, pe acest sens de mers. Direcţia de Administrare a Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP) a stabilit ca rută ocolitoare pentru şoferii care vin dinspre strada Cireaşov şi dinspre comuna Valea Mare următoarea rută de ocolire: strada Prelungirea Piteşti – strada Grigore Alexandrescu - strada Carol I – strada Oituz.

Proiectul Primăriei Slatina vizează străzile Constantin Brâncoveanu, Oituz şi Piteşti, care preiau traficul greu din oraş.

Investiția depășește 35 de milioane de lei, fondurile fiind alocate din bugetul local. Autoritățile au inclus în proiect lucrări ample de modernizare, care presupun refacerea totală a carosabilului, dar și consolidarea zidului de sprijin al străzii Oituz și pasarele pietonale.


Comentarii

Redacţia

2021-09-07 14:37:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...