Comunitate

2017-09-12, 16:43:48

FOTO&VIDEO. Dealul Grădişte, reamenajat. A fost amplasat un aranjament uriaş, sub forma unui buchet de flori

Slătinenii care se vor căsători, în această toamnă, pe Dealul Grădişte, vor avea parte de o surpriză plăcută, firma care administrează spaţiile verzi din Slatina începând lucrările de reamenajare a zonei.

Muncitorii firmei Dezvoltare Urbană Slatina au montat un aranjament floral reprezentând un buchet uriaş de flori, specific mireselor, pe partea dreaptă a Casei Căsătoriilor, care îi va aştepta pe tinerii căsătoriţi, după ceremonia de la Starea Civilă.

Directorul Dezvoltare Urbană Slatina, Florin Dumitrescu, a declarat că urmează amplasarea unei decoraţiuni din plastic, în forma unei inimi, pe partea dinspre oraş a Dealului Grădişte. Pe aceasta va fi inscripţionat „#slatina”. Astfel, cei care vor să se fotografieze cu panorama municipiului, vor avea şansa să-şi creeze propriul suvenir.

În plus, va fi înlocuit şi mobilierul urban de pe Dealul Grădişte. Reamenajarea va fi gata până la finalul lunii.

„Am început reamenajarea zonei de lângă Casa Căsătoriilor. Vom înlocui mobilierul urban, vom amplasa un aranjament floral şi o decoraţiune din plastic în formă de inimă. În 15 zile, vom termina lucrările, astfel că cei care decid să-şi unească destinele vor avea o surpriză plăcută”,
a declarat Florin Dumitrescu.

Comentarii

Redacţia

2017-09-12 16:43:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro