Administraţie

2020-06-02, 17:42:35

FOTO. Un nou sens giratoriu în Caracal. Au început lucrările de amenajare

Încep lucrările de amenajare a sensului giratoriu din intersecția bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Bicaz din Caracal, potrivit unui anunţ al municipalităţii.

Sursa citată arată că lucrarea este finanțată din bugetul local.

„Primăria Caracal a dat zilele trecute ordinul de începere al lucrărilor la acest obiectiv investițional. Amenajarea sensului giratoriu de la intersecția Bl. Nicolae Titulescu cu Str.Bicaz este necesară  nu doar pentru decongestionarea traficului la schimbarea direcției de mers din intersecție, fluidizarea circulației auto și pietonale, dar mai ales pentru prevenirea  riscului de accidente rutiere”, se arată într-un comunicat al municipalităţii caracalene.

Valoarea maximă aprobată a proiectului este de 531.520 de lei, iar fondurile sunt asigurate din bugetul local. Termenul de execuție este de 60 de zile, începând de astăzi.

„În cel mai scurt timp vom reveni cu restricțiile rutiere impuse și variantele ocolitoare”, mai arată sursa citată.Comentarii

Redacţia

2020-06-02 17:42:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...