Sport

2021-09-15, 14:51:52

FOTO. Spectacol fotbalistic în finala turneului „Liga TSD Slatina”. Câştigătoarea trofeului s-a decis la loviturile de departajare

Spectacol fotbalistic până la ultimul meci în cadrul miniturneului „Liga TSD Slatina”, organizat timp de două săptămâni pe terenul sintetic de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”. Câştigătoarea turneului s-a decis în urma loviturilor de departajare. Organizatorii au premiat primele patru echipe clasate, iar suporterii au primit, în urma unei tombole, 13 mingi de fotbal.

Campioana celei de-a treia ediții a Ligii TSD Slatina este FC Pirelli, dupa un meci dramatic, câștigat la loviturile de departajare, în fața celor de la Goldstrikers, dupa ce în timpul regulamentar scorul a fost 2-2. 

Locurile III și IV revin echipelor Silver, respectiv Șeptarii, după ce Silver s-a impus cu scorul de 5-3 in finala mică.

Organizatorii au premiat primele patru clasate cu echipamente sportive, mingi de fotbal, medalii, cupe şi diplome. De asemenea, iubitorii fotbalului care au luat loc în tribune au participat la o tombolă, fiind extraşi 13 câştigători, care au primit câte o minge de fotbal. 

„Noi, echipa TSD Slatina, mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect, jucători, voluntari, spectatori. Ați fost cu toții la înălțime și am reușit împreună să ducem Liga TSD Slatina la un nivel înalt, facând din această competiție, o competiție de tradiție pentru tineri  din municipiul Slatina! Aceasta a fost povestea celei de-a treia ediții, unde câștigători am fost noi toți! Felicitări”, este mesajul transmis de tinerii social democraţi.

La evenimentul fotbalistic a fost prezent şi primarul municipiului Slatina, Emil Moţ, care a venit împreună cu fiul cel mare. 


Comentarii

Redacţia

2021-09-15 14:51:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...