Comunitate

2020-05-27, 13:52:01

FOTO. Se extinde reţeaua de gaze din Corabia

Lucrările de extindere a reţelei de gaze naturale din oraşul oltean Corabia au început pe strada Traian din cartierul Corabia Veche.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Corabia, Dan Oltean, administraţia locală va cofinanţa lucrările de extindere.


„Au început lucrările de aducțiune a gazului natural pe str. Traian din cartierul Corabia Veche. Rețeaua de distribuție a gazelor naturale se îndreapta catre Cartierul Celei! Primăria Corabia a transmis către Distrigaz Sud, rețeaua de strazi din cartierele Celei si Silistioara, urmând ca firma de distribuție să facă o evaluare financiară a costurilor aducțiunii de gaze. În funcție de aceste costuri, Consiliul Local Corabia va adopta partea de cofinanțare”, a declarat Oltean.

Oraşul Corabia a fost racordat la reţeaua de gaze naturale, în 2013. La acea dată, investiţia a depăşit trei milioane de euro. Reţeaua de la malul Dunării se întinde pe 45 de kilometri.

Comentarii

Redacţia

2020-05-27 13:52:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...