Administraţie

2018-04-11, 15:16:11

FOTO. Reamenajarea parcului din zona Prefecturii, la final

Muncitorii Dezvoltare Urbană Slatina, societatea primăriei care administrează spaţiile verzi din municipiu, sunt pe ultima sută de metri cu reamenajarea parcului din zona Prefecturii Olt.

Potrivit primarului Emil Moţ, floarea Mâna Maicii Domnului a fost plantată de-a lungul întregii pergole, ceea ce va crea un efect unic al zonei verzi.

„Am fost astăzi în parcul amplasat vizavi de fostul complex Vacanța de pe bulevardul A.I. Cuza și reamenajat la finele anului trecut pentru a mă asigura că totul va arăta cum am promis, înainte de începerea lucrărilor. În zonă s-au plantat flori și numeroși pomi, fiind totodată finalizată și instalarea corpurilor de iluminat nocturn. De asemenea, a luat sfârșit și plantarea florii Mâna Maicii Domnului de-a lungul pergolei ce străbate întregul perimetru, floare ce va ajunge «să îmbrace» efectiv construcția rustică”, a spus Moţ.

Edilul a mai declarat că Dezvoltare Urbană Slatina va continua reamenajarea spaţiilor verzi din Slatina.

„În cursul săptămânii viitoare se vor termina toate lucrările privind această locație. Sper ca noua față a acestei zone să fie pe placul dumneavoastră, dragi locuitori ai municipiului Slatina, și vă asigur că acțiunea de reamenajare a spațiilor verzi din orașul nostru va continua până când Slatina va arăta așa cum ne dorim cu toții”, a conchis Moţ.

Comentarii

Redacţia

2018-04-11 15:16:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...