Agricultură

2019-10-08, 14:37:26

FOTO. Primul cort pentru colectarea legumelor, amplasat în judeţul Olt. Produsele vor fi vândute în reţeau Casei de Comerţ „Unirea”

Primul cort pentru colectarea legumelor care vor ajunge în rețeaua de magazine „Unirea” a fost inaugurat, marţi, la Vădăstriţa, de reprezentanţii Ministerului Agriculturii.

Potrivit consilierului ministrului Agriculturii, Florin Ciobanu, în perioada următoare vor mai fi amplasate încă trei corturi, în bazinele legumicole din județ.

„Am inaugurat primul cort ( depozit) al Casei de Comerț Agroalimentar «Unirea» - alocat Cooperativei Legume Oltenești Vădăstrița. Urmează corturile cooperativelor din Urzica, Izbiceni, Strejești”, a transmis Ciobanu.

Legumele și fructele colectate în aceste corturi vor fi sortate și vor ajunge în magazine 100% românești, deschise de Ministerul Agriculturii în cadrul Casei de Comerț „Unirea”. Unul dintre aceste magazine va funcționa în Slatina, pe Aleea Rozelor, într-un imobil aflat în apropierea cinematografului.

Astfel de magazine cu produse 100% românești, direct de la producători, vor funcționa și în Craiova, Pitești și Sibiu.

La Sibiu, magazinul de brânzeturi a fost deschis luni. Planul Ministerului Agriculturii este să înființeze 80 de magazine de acest gen, în toată țara.

Comentarii

Redacţia

2019-10-08 14:37:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...