Eveniment

2021-10-25, 13:50:18

FOTO. Poliţiştii şi jandarmii olteni au donat sânge, în cadrul campaniei „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!"

Peste 60 de poliţişti olteni, 9 polițiști de frontieră și 4 jandarmi s-au alăturat campaniei pentru donare de sânge şi s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sangvine Slatina. Cei care au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, şi au trecut cu bine prin boală, au donat plasmă pentru cei care luptă acum cu virusul.

În această dimineaţă, poliţiştii olteni, împreună cu jandarmi şi poliţişti de frontieră, s-au mobilizat pentru desfăşurarea unei activităţi de donare de sânge. Peste 60 de poliţişti olteni, 9 polițiști de frontieră și 4 jandarmi s-au alăturat campaniei pentru donare de sânge şi s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sangvine Slatina.

„Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne : „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!", pentru a da un exemplu de solidaritate, la care dorim să se alăture cât mai mulți cetățeni.

Ne adresăm tuturor cetăţenilor, care se află într-o stare de sănătate bună,  să doneze sânge!

De asemenea, persoanelor care au suferit, ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul Sars-Cov 2 şi care s-au vindecat, le adresăm rugămintea să doneze plasmă!

Donarea de sânge şi plasmă este un gest simplu, care însă, poate salva viaţi şi de care persoanele aflate în suferinţă, în stare critică, au mare nevoie pentru a avea o sansă la viaţă.

Doar împreună, uniţi, vom putea depăşi aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm şi doar respectând toate măsurile impuse de autorităţi, pentru prevenirea răspandirii virusului Sars Cov 2, putem reveni la normalitatea pe care ne-o dorim cu toţii”, transmite IPJ Olt. 

Aceasta nu este prima campanie de donare de sânge la care participă jandarmii şi poliţiştii olteni. Astfel de acţiuni au mai fost desfăşurate, având în vedere faptul că tot timpul există nevoie de sânge în spitale, mai ales într-o perioadă de pandemie. 


Comentarii

Redacţia

2021-10-25 13:50:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...