Eveniment

2021-06-10, 09:15:28

FOTO. Poliţiştii din Olt, zeci de percheziţii în Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală cu material lemnos

32 de percheziții au fost desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor firme din județele Olt, Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti, într-un dosar privind evaziunea fiscală cu material lemnos. Cinci persoane au fost ridicate de poliţişti.

În judeţul Olt, percheziţiile s-au desfăşurat în comuna Vultureşti.

Anchetatorii spun că două persoane din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, ar fi comercializat cantităţi importante de material lemnos, achiziţionat din cadrul unui ocol silvic de pe raza judeţului Olt, pe care ulterior l-ar fi valorificat fără a fi declarate veniturile realizate, prejudiciul neputând fi estimat.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe documente, 5 persoane, toate din judeţul Argeş, fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice din judeţele  Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti şi luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi Argeş.


Comentarii

Redacţia

2021-06-10 09:15:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...