Eveniment

2020-07-05, 14:40:46

FOTO: Poliţiştii din Olt, noi acţiuni în zonele aglomerate pentru combatere răspândirii COVID-19. Au fost aplicate zeci de amenzi

Poliţiştii din Olt au continuat şi sâmbătă acțiunile de amploare, în sistem integrat, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, în cadrul acțiunilor desfășurate au fost verificate aproximativ 140 de societăți comerciale. Au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, o sancțiune a fost aplicată unui operator economic pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, iar opt sancțiuni au fost aplicate pentru fapte de natură economică în context Covid-19.

Valoarea acestor sancțiuni este de 33.500 de lei.

„Vă rugăm să conștientizați importanţa respectării măsurilor adoptate în contextul situației epidemiologice actuale şi să abordați o conduită preventivă, responsabilă, pentru limitarea riscului infectării”, se arată în comunicat citat.

Acțiunile de acest gen vor continua în vederea conștientizării privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Comentarii

Redacţia

2020-07-05 14:40:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...