Comunitate

2021-09-25, 14:45:46

FOTO. Piaţa Producătorilor Agricoli, la a doua ediţie. Marius Oprescu şi Emil Moţ, printre cumpărători

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, şi primarul Slatinei, Emil Moţ, s-au numărat printre slătinenii care, sâmbătă, au făcut cumpărături la Piaţa Producătorilor Agricoli din Olt, proiect derulat de forul judeţean.

Marius Oprescu a vorbit despre iniţiativa care deja se bucură de succes.

„Este a doua sâmbătă în care Piaţa Producătorilor Agricoli din Olt este deschisă. Aşa cum am constatat încă de sâmbăta trecută, avut succes, oamenii au venit să cumpere produse de la producători. De asemenea, stând de vorbă cu producătorii şi astăzi, cu toţii au fost mulţumiţi de vânzările pe care le-au făcut. Înseamnă că această piaţă a avut succes, sperăm să avem o toamnă lungă şi slătinenii să se bucure de produse proaspete, direct de la producători cât mai mult timp”, a declarat Marius Oprescu.

La rândul său, Emil Moţ, şi-a exprimat bucuria că slătinenii pot cumpăra marfă direct de la producătorii agricoli.

„A fost foarte bine la piaţă. Am văzut oameni din cartierul Progresul, de pe Victoriei, şi se pare că această piaţă le este foarte la îndemână. Mă bucur foarte mult, producătorii vând, iar clienţi au. Să sperăm că vom putea să le putem la dispoziţie slătinenilor această piaţă, cât mai mult timp”, a spus primarul.

Piaţa Producătorilor Agricoli din Olt este un demers fost inițiat de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, pentru sprijinirea micilor producători agricoli, promovarea produselor agricole locale  și pentru a răspunde politicii de promovare a alimentației sănătoase și producției agricole sustenabile.
Asociaţia Tinerilor Fermieri este partenereul forului judeţean în acest proiect.

Piaţa Producătorilor Olteni va fi funcţională în fiecare zi de sâmbătă, de la 8.00 la 16.00, pe aleea de lângă sediul CJ Olt din Slatina.


Comentarii

Redacţia

2021-09-25 14:45:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...