Cultură

2017-03-20, 17:17:25

FOTO. Peste 400 de elevi din Slatina, în Marşul Francofoniei pe străzile oraşului

Aproximativ 400 de elevi de la mai mult şcoli din Slatina, însoţiţi de 30 de profesori, au participat luni după-amiază, la Marşul Francofoniei, eveniment ce s-a desfăşurat pe străzile municipiului în organizarea Școlii Gimnaziale "Ștefan Protopopescu".

Marșul Francofoniei a început de la ora 17.00, aproximativ 400 elevi, însoțiți de 30 profesori, defilând pe traseul următor: Esplanada Slatina - Fântâna Speranței - Bulevardul Alexandru Ioan Cuza - Casa de Cultură a Tineretului, cu revenire la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina. La această locaţie din urmă s-a desfășurat un spectacol, începând cu ora 18.00.

Evenimentul este organizat de Școala Gimnazială "Ștefan Protopopescu"Slatina în cadrul proiectului de parteneriat cu instituții ale comunității locale „Les Journees de la Francophonie” , ediția I.

Parteneri în proiect: Primăria Municipiului Slatina, Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina, Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” Slatina, Colegiul Tehnic Metalurgic, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu” Slatina, Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina şi Colegiul Național „Carol I” Slatina.

Comentarii

Redacţia

2017-03-20 17:17:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro