Învăţământ

2019-06-05, 13:26:44

FOTO. Peste 1.300 de elevi slătineni vor să meargă la Disney Land Paris. 36 dintre ei, selectaţi în urma Disney Cup

Peste 1.300 de elevi din clasele a V-a, a VI-a și a VII-a, de la toate şcolile gimnaziale din Slatina îşi testează timp de 20 de minute cunoştinţele de cultură generală la concursul Disney Cup, ediția cu numărul 13.

De la fiecare școală generală, pe fiecare nivel de clasă va fi câte un câștigător, astfel încât la finalul competiției, 36 dintre cei mai buni participanți vor câștiga o excursie plină de aventuri de patru zile în Franța la Disney Land Paris.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că manifestarea este o activitate extrașcolara care își propune să evidențieze performanțele înregistrate de elevi la disciplinele din aria curriculară.

„Ne aflăm la cea de-a XIII-a ediție a Disney Cup. Sunt înscriși 1.349 de copii de clasele a V-a, a VI-a și a VII-a, de la toate școlile din oraș. În fiecare sală de clasă avem câte un reprezentant al Primăriei Slatina. Subiectele au fost făcute în colaborare cu Inspectoratul Școlar, le-am primit chiar astăzi, cu tot cu grila de corectare”, a explicat el.

Câştigătorii vor pleca la Disney Land Paris, în toamna acestui an.

„Pentru cei 36 de câștigători urmează o excursie în Franța, la Paris, la Disney Land. Patru zile se vor putea bucura și vor putea vizita tot ce e mai frumos la Paris și la Disney Land. Conform caietului de sarcini, excursia este programată la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie”, a mai declarat Vîlceleanu.

Comentarii

Redacţia

2019-06-05 13:26:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...