Special

2018-01-19, 16:02:25

FOTO. Literele 3D care formează „SLATINA 650” au ajuns pe Esplanadă

Muncitorii DASIP au instalat, vineri după-amiază, pe Esplanada din centrul municipiului, literele 3D care formează „SLATINA 650”.

Inscripţia tridimensională a fost montată pe consola de pe Esplanadă cu ocazia manifestărilor ocazionate de sărbătorirea a 650 de ani de la prima atestare documentară. Cele zece caractere sunt vopsite în culorile alb (SLATINA) şi roşu (650) şi vor fi luminate pe timpul nopţii.

În zona literelor se vor opri, sâmbătă seara, jandarmii, pompierii şi militarii care vor defila cu torţe, pe bulevardul A.I. Cuza, tot pentru a marca sărbătoarea Slatinei.

Totodată, reprezentanţii municipalităţii îi încurajează pe slătineni şi pe cei care trec prin zonă să se fotografieze cu literele 3D şi să posteze fotografiile pe Facebook, adăugând #slatina650. Cele mai reuşite şi apreciate fotografii vor fi premiate de autorităţi, alături de cele mai frumoase urări pentru municipiul reşedinţă de judeţ.

Comentarii

Redacţia

2018-01-19 16:02:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...