Administraţie

2018-08-08, 10:04:50

FOTO. Limitator de viteză, pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina

Un limitator de viteză a fost montat, miercuri, de angajaţii Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP), în zona unei treceri pentru pietoni de pe strada Ecaterina Teodoroiu.

Directorul DASIP, Claudiu Dascălu, a declarat că trecerea de pietoni este folosită cu precădere de angajaţii de pe platforma industrială. Solicitarea montării unui limitator de viteză a venit din partea Poliţiei Rutiere, ca urmare a frecevenţei accidentelor în această zonă.

„Montăm un limitator de viteză, pe strada Ecaterina Teodoroiu, în zona trecerii de pietoni de la ieşirea spre podul de cale ferată, spre Milcov şi Brebeni. Au fost foarte multe multe accidente, în zonă, şi avem solicitare de la Poliţia Rutieră. Deocamdată, aceasta este singura solicitare de acest gen”, a declarat Claudiu Dascălu.

Comentarii

Redacţia

2018-08-08 10:04:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...