Sport

2022-01-14, 10:39:16

FOTO. Jucătorii grupării CSM Slatina au efectuat vizita medicală

Lotul echipei de fotbal CSM Slatina a susţinut, joi şi vineri, vizita medicală, la Policlinica Sportivă Craiova. Nu au fost semnalate probleme medicale, toţi jucătorii fiind apţi. Echipa slătineană va continuă pregătirea pe plan local, urmând ca pe data de 31 ianuarie să intre într-un program intens de pregătire, cu două antrenamente pe zi.

Echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut, în aceste zile, vizita medicală la Policlinica Sportivă Craiova, întreg lotul de jucători fiind declarat apt. 

Gruparea slătineană va continua pregătirile pe plan local,  în vederea abordării stagiunii de primăvară. 

După pregătirea centralizată, din data de 16 februarie vor urma opt meciuri amicale în compania celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Craiova II, Petrolul Potcoava, CSM Alexandria, Unirea Bascov şi FC Argeş II. 

Liga a III-a se va relua pe data de 12 martie cu cele trei meciuri rămase din cadrul sezonului regulat, după care primele patru clasate vor evolua într-un play-off, care se va disputa tur-retur-tur. 

 


Comentarii

Redacţia

2022-01-14 10:39:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...