Eveniment

2018-03-25, 18:45:12

FOTO. Încătuşaţi de poliţiştii din Slatina, după ce n-au oprit la semnal şi au lovit mai multe maşini parcate

Doi bărbaţi au fost încătuşaţi, duminică seara, de poliţişti, pe strada Arcului din Slatina, după ce n-au oprit la semnal şi, încercând să fugă, au lovit mai multe autoturisme parcate. Şoferul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Slatina, s-a speriat de poliţişti pentru că nu deţine permis de conducere

Poliţiştii au văzut un autoturism înmatriculat în Bulgaria şi i-au făcut semn şoferului să tragă pe dreapta. Şoferul nu a oprit, astfel că toate echipajele de poliţie disponibile au fost mobilizate. Pe strada Arcului a fost reperat de un echipaj cu o maşină neinscripţionată, astfel că nici de această dată nu a oprit. A fost însă blocat atât din faţă cât şi din spate, încercând ca ultimă cale de scăpare să dea în marşarier. Atunci a lovit patru autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că în autoturism se aflau doi tineri. Şoferul, în vârstă de 22 de ani, s-a speriat de poliţişti pentru că nu deţine permis de conducere.

„Acționând pentru prevenirea și combatera faptelor ilicite, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au efectuat semnalul de oprire unui tânăr, care conducea un autoturism pe strada Arcului din municipiul Slatina. Acesta nu a oprit la semnalul regulamentar, efectuând manevră de marșarier, acroșând 4 autoturisme parcate, provocând pagube materiale. Erau 2 persoane în autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul în vârstă de 22 de ani, din Slatina, nu deține permis de conducere“, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar de cercetare penală.

„Tânărul a fost condus la sediul Poliției municipiului Slatina pentru audieri. În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere", a mai declarat Alexandra Dicu.

Ea a adăugat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Comentarii

Redacţia

2018-03-25 18:45:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...