Administraţie

2020-09-02, 15:09:33

FOTO. Esplanada prinde contur. Cum arată acum centrul civic al Slatinei

Lucrările la Esplanda din centrul Slatinei sunt într-o stare avansată iar zona de promenadă prinde contur, pe zi ce trece.

Deja se poate vedea cum trecerea dintre Esplanadă şi Expo Parc se va face mult mai lesne, fără trepte. Totodată, gradena construită în urmă cu zece ani nu mai există.

Valoarea proiectului se ridică la aproape nouă milioane lei, fără TVA.

Actuala Esplanadă este un proiect al vechii conduceri a Primăriei Slatina, cu multe hop-uri în implementare. Deşi, în 2007, lucrările la Esplanadă şi la Expo Parcul din apropiere au pornit cu avânt, aproape imediat s-au şi împotmolit, municipalitatea schimbând firmele de constructori, una după alta. Potrivit ultimului bilanţ al municipalităţii, investiţia în noul Centru Civic al Slatinei a înghiţit în jur de 15 milioane de lei.

Comentarii

Redacţia

2020-09-02 15:09:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...