Sport

2020-01-15, 15:11:08

FOTO. Echipa de fotbal CSM Slatina s-a reunit cu gândul de a termina sezonul pe primul loc

Fotbaliştii grupării CSM Slatina au susţinut miercuri primul antrenament din anul 2020. Jucătorii grupării slătinene vor continua, timp de două săptămâni, pregătirea pe plan local, urmând ca pe 29 ianuarie să facă deplasarea în cantonamentul montan de la Cheile Grădiştei.

Antrenorul grupării CSM Slatina, Mihai Ianovschi, a avut la dispoziţie, la primul antrenament al anului, 26 de jucători. Printre ei, achiziţiile iernii, experimentatul atacant Cătălin Doman şi tânărul jucător de bandă stânga, Rareş Deta. Lotul echipei slătinene va fi definitivat până la plecarea în stagiul centralizat, perioadă în care este posibil să mai apară măcar o nouătate.

Slătinenii se vor pregăti pe plan local până pe data de 29 ianuarie, atunci când este programată deplasarea în stagiul centralizat de la Cheile Grădiştei. Jucătorii echipei slătinene nu vor susţine meciuri amicale în cantonament, astfel încât accidentările să fie evitate, jocurile de pregătire fiind programate la revenirea în localitate.

CSM Slatina are perfectate şase meciuri amicale în compania unor echipe de acelaşi nivel, dar şi din eşalonul superior.

Comentarii

Redacţia

2020-01-15 15:11:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...