Comunitate

2019-12-23, 10:30:18

FOTO. Dinu Iancu Sălăjanu, concert în Târgul de Crăciun din Slatina

Interpretul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu a încheiat, duminică seara, seria concertelor organizate de primărie în Târgul de Crăciun din Parcul Tineretului.

La reprezentaţia lui Sălăjanu au fost prezenţi sute de slătineni, duminică, începând cu ora 18.00.

Dinu Iancu Sălăjanu încheie seria de concerte organizate de Primăria Slatina în Târgul de Crăciun. Pe scena din Parcul Tineretului au urcat: Monica Anghel, Nicola, Paul Ciprian Surugiu (Fuego), Iuliana Beregoi, JO (Ioana Anuța), Călin Merca & Emil Floare, trupa Alb&Negru, dar și alte formații și ansambluri locale.

Evenimentele prilejuite de Sărbătorile de iarnă se desfăşoară, din acest an, într-o nouă locație mult mai mare și mai atractivă – Parcul Tineretului – unde a fost amenajată o zonă gastronomică cu specialități culinare de sezon, Căsuța lui Moș Crăciun și ieslea care redă scena Nașterii Domnului.

Comentarii

Redacţia

2019-12-23 10:30:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...