Sport

2018-05-16, 16:09:12

FOTO. CSS Corabia, campioana judeţului Olt la juniori D, E şi „Gheorghe Ola”. Puştii lui Gigi Vîlcu au primit mingi, cupe şi echipament sportiv

Performanţă extraordinară pentru CSS Corabia în acest sezon. După câştigarea fazei judeţene a Memorialului „Gheorghe Ola”, copii născuţi 2008, grupele de fotbal de la CSS Corabia au terminat pe primul loc în Campionatul Judeţean de Juniori D (copii născuţi 2005) şi în Campionatul Judeţean de Juniori E (copii născuţi 2007). Cele trei grupe de fotbal, pregătite de Gigi Vîlcu, au fost premiate de preşedintele AJF Olt, George Constantinescu.

CSS Corabia este campioana judeţului Olt la nivel de juniori D şi juniori E, calificându-se astfel la turneele zonale. Mai mult, puştii pregătiţi de Gigi Vîlcu sunt câştigătorii etapei judeţene a Memorialului „Gheorghe Ola” ediţia 2017, însă nu au reuşit să treacă de turneul zonal.

Preşedintele AJF Olt, George Constantinescu, a premiat, în această săptămână, cele trei grupe de fotbal de la CSS Corabia. Cupe, medalii, mingi şi câte un rând de echipament sportiv sunt premiile oferite de AJF Olt în parteneriat cu FRF.

Turneul zonal la nivel de juniori E se va disputa în perioada 24-27 mai, însă nu s-a stabilit deocamdată organizatoarea competiţiei. Nici la nivel de juniori D nu s-a stabilit locul de desfăşurare a turneului de zonă, programat în perioada 6-10 iunie.

Comentarii

Redacţia

2018-05-16 16:09:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...