Special

2017-10-20, 11:03:25

FOTO. BTL Exilis Elite, cel mai modern aparat în domeniul esteticii medicale, adus de Lady’s Studio la Slatina

Lady's Studio aduce la Slatina o tehnologie revoluţionară pentru piaţa serviciilor de înfrumuseţare. BTL Exilis Elite, apreciat de vedetele de la Hollywood, este acum disponibil şi pentru oltencele dornice să arate cât mai bine fără să apeleze la bisturiu. Aparatul oferă o remodelare corporală eficientă, reducerea celulitei şi a ridurilor, îmbunătăţirea tonusului, elasticităţii şi texturii pielii.

BTL Exilis Elite, cel mai modern echipament de remodelare corporală, lifting şi rejuvenare facială este acum şi la Slatina. Salonul de înfrumuseţare Lady's Studio a lansat aparatul numărul 1 mondial în domeniul esteticii.

BTL Exilis Elite este cea mai eficientă tehnologie de estetică medicală nechirurgicală de pe piaţă, spun specialiştii, care joi seara au realizat o prezentare a aparatului în faţa a peste 100 de slătinence.

„Este o tehnologie care implică un tratament fără durere, timpul de recuperare este zero. Asta ni se cere din ce în ce mai mult, în prezent timpul înseamnă bani şi nu putem să scoatem pacienţii din activitatea zilnică. Vorbim de tehnologii premiate la nivel mondial, este una dintre cele mai premiate tehnologii în America, Asia şi în Europa. Vorbim de aprobări FDA, sunt dispozitive medicale, chiar dacă vor veni în saloane de cosmetică. Vorbim de terapii sută la sută sigure, fără efecte adverse”,
a precizat Gabriel Balcangiu, medic dermatolog.

Cu ajutorul aparatului Exilis Elite se poate remodela confortabil corpul uman şi se poate întinde pielea lăsată, în aceeaşi sesiune, pentru mai multe tipuri de tratamente. Astfel, aplicabilitatea aparatului acoperă o zonă mare de acţiune şi poate fi folosit la următoarele tratamente: rejuvenare facială, riduri, cearcăne, cicatrici postacneice, remodelare corporală, piele lăsată, vergeturi şi reducerea depozitelor de grasime.

„Exilis Elite este cel mai bun sistem de estetică medicală de pe piaţă, folosind simultan radiofrecvenţa, ultrasunetele şi sistemul de răcire avansat într-un singur aplicator, sistem ce răceşte pielea la suprafaţă, în funcţie de adâncimea de penetrare, în scopul obţinerii unui tratament confortabil şi eficient. Acesta reduce ridurile bazându-se pe remodelarea colagenului şi întinereşte tenul cu efecte de anti-îmbătrânire suplimentare. Datorită utilizării unei platforme noi şi revoluţionare pentru reducerea volumului şi remodelarea zonelor afectate ale corpului, Exilis Elite oferă rezultate vizibile chiar şi după o singură sesiune de tratament”, spune Aura Coman, cea care a adus noua tehnologie în Slatina.


BTL Exilis Elite poate fi găsit în Salonul Lady’s Studio, bulevardul Nicolae Titulescu, numărul 16.

Comentarii

Redacţia

2017-10-20 11:03:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...