Sport

2017-07-17, 18:38:07

FOTO. AS Milcov, start pentru menţinerea în Liga a III-a. 26 de jucători, prezenţi la reunirea lotului

Lotul nou promovatei AS Milcov s-a reunit, luni, la Complexul Sportiv „1 Mai” Slatina. La primul antrenament au fost prezenţi 26 de jucători, alături de mai mulţi fotbalişti cu experienţă în lot fiind cooptaţi şi mai mulţi juniori. AS Milcov, care se vrea echipa fanion a oraşului, va avea ca obiectiv menţinerea în eşalonul al treilea.

26 de jucători au participat, luni, la primul antrenament al echipei AS Milcov în vederea abordării sezonului Ligii a III-a. Alături de nucleul de jucători cu experienţă, printre care Precup, Burcea, Turianu, Preda şi Amza, au fost cooptaţi mai mulţi juniori de la CSS şi LPS Slatina.

Antrenorul de la AS Milcov, Ionuţ Tache, a declarat că în afara unor jucători noi de la grupele de juniori din oraş, au ma venit şi trei fotbalişti de la Juventus Slatina. 

„Este primul antrenament după ce am reuşit să promovăm şi am câştigat cupa. Avem jucători aduşi de la CSS Slatina, cei care au terminat junioratul. Vrem să intrăm într-o colaborare cu CSS şi să mai aduc un jucător născut 1999, ca să mă pot baza pe el şi anul viitor. La fel, am purtat discuţii şi cu antrenorul de la LPS Slatina să văd doi juniori, ce au finalizat junioratul. Ar fi trebuit să fie prezenţi 28 de jucători, dar unii mai lipsesc, pentru că au probleme. Jucătorii nou veniţi la primul antrenament sunt juniori de la CSS Slatina, de la profesorul Mitrache, precum Patrichie şi Lupu. Mi-l doresc şi pe Dinu, născut 1996, pe care vreau să-l aduc acasă, pentru că el a fost pe la Râşnov, în Liga a III-a. Totodată, am mai adus trei jucători de la Juventus Slatina: Valentin Preda, Stancu şi Constantin Radu”, a spus Tache.

AS Milcov, obiectiv menţinerea în Liga a III-a


Antrenorul echipei din Slatina susţine că nu se va despărţi de niciun jucător pe care s-a bazat în Liga a IV-a. Acesta vrea un lot numeros, mai ales că la acest nivel nu sunt încheiate contracte serioase de profesionişti, iar unii jucători lucrează în paralel sau îşi continuă studiile.

„Nu mă bazez, în acest campionat, sută la sută pe anumiţi jucători, care lucrează sau care sunt la facultate. Din acest motiv, am considerat că trebuie să aduc mai mulţi jucători, să avem un lot numeros, pentru a avea soluţii la meciurile din campionat. Nu voi renunţa la niciun jucător cu care am colaborat tot campionatul trecut, dar nu ştiu cât mă pot baza pe Rezeanu, Ion Mădălin şi Marin Florin, ţinând cont că ei sunt la facultate”,
adăugat Tache.

La antrenemntele echipei este aşteptat şi Cristi Niculescu, care nu s-a putut prezenta la prima şedinţă de pregătire din cauza unor probleme personale.

Pentru că susţine că are un nucleul de jucători cu experienţă, iar juniorii se vor integra perfect echipei, Tache are ca obiectiv menţinerea în Liga a III-a. 

„Obiectivul echipei este menţinerea în Liga a III-a şi, dacă se poate, o clasare cât mai bună în primele şase locuri. Eu cred că vom putea face faţă în Liga a III-a. Nucleul este format din jucători cu experienţă, portar, fundaş central, fundaş lateral, mijlocaş central şi atacant. Printre ei trebuie să inculdem aceşti juniori pe care i-am adus de la CSS Slatina. Sper să facem o echipă competitivă. Diferenţa cea mai mare o vor face juniorii”, a conchis antrenorul de la AS Milcov.

Lot AS Milcov:
Turianu, Ciurea, Cristian Preda, Ioniţă, Florin Marin, Amza, Tudor, Miu, Dragoş Niculescu, Burcea, Râmboiu, Dinu, Andronache, Iordache, Lupu, Patrichie, Chirea, Marcu, Precup, Rezeanu, Bâră, Neacşu, Constantin Radu, Valentin Preda, Stancu, Nica.

Antrenor: Ionuţ Tache.

Comentarii

Redacţia

2017-07-17 18:38:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...