Comunitate

2021-10-07, 13:59:39

FOTO. Ambasadorul Franţei, vizită în judeţul Olt. A fost primit de Marius Oprescu şi Emil Moţ

Ambasadorul Franţei în România, Excelenţa Sa Laurence Auer, a fost prezentă, joi, la Consiliul Judeţean Olt unde a fost primită de preşedintele Marius Oprescu şi primarul Slatinei, Emil Moţ.

Ambasadoarea a fot însoțită de o delegație importantă reprezentată de Pierre Lignot, consilier economic, Paul Mainguet, responsabil cu studiile economice, François Matraire, directorul biroului Business France România și Camille Delgado-Lallier, adjunct al serviciului economic București.

De asemenea, în cadrul întâlnirii, au fost prezenți primarul municipiului Slatina, Emil Moț, vicepreşedintele CJ Olt, Virgil Delureanu, prefectul județului Olt, Florin Homorean, Marian Năstase președinte și membru non-executiv al Consiliului de Administrație ALRO, Gheorghe Dobra, director general al aceleiași companii și Nicolas Duiliu Zamfiresco - președinte DZ Consulting.

În cadrul evenimentul s-a discutat despre direcții și oportunități de dezvoltare pentru comunitățile și companiile locale.

În plus, s-a subliniat importanța cooperării dintre Franța și România, CJ Olt primind, din partea ambasadorului, promisiunea certă de reluare a relațiilor de înfrățire cu departamentele franceze în domeniul agricol, cultural, agro-turistic sau formare profesională.

„Președintele Consiliului Județean Olt a deschis această întâlnire subliniind însemnătatea vizitei primite și acoperind o gamă largă de subiecte precum accesarea fondurilor europene, importanța unei platforme industriale puternice de care se bucură județul Olt, dar și necesitatea cooperării între localitățile județului Olt și departamentele franceze”, transmite CJ Olt, prin intermediul unui comunicat.


Comentarii

Redacţia

2021-10-07 13:59:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...