Sport

2018-10-11, 13:45:50

FOTO. Fotbalul, dincolo de performanţă. Cadou surpriză pentru unul dintre suporterii echipei CSM Slatina

Nevoit să pună capăt carierei de jucător, din cauza unui accident nefericit, Ionuţ Nămoianu, un tânăr de 30 de ani de origini din Băbiciu, susţine CSM Slatina în drumul către Liga a III-a. Prezent la multe dintre meciurile grupării slătinene, Ionuţ este unul dintre cei mai fideli susţinători ai echipei locale. Acesta s-a aflat astăzi în mijlocul grupării slătinene, iar cu acest prilej i-a fost oferit un trening oficial cu însemnele clubului slătinean.

Fotbalul, dincolo de performanţă, leagă prietenii. Ionuţ Nămoianu, unul dintre cei mai fideli susţinători ai echipei de fotbal CSM Slatina, s-a aflat astăzi în mijlocul jucătorilor. Prezent atât la meciurile din Cupa României, cât şi la unele din campionat, Ionuţ a fost astăzi aproape de jucători, la antrenamentul desfăşurat pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului „1 Mai”. Directorul CSM Slatina, Cătălin Ilie, a fost cel care i-a înmânat acestuia un echipament sportiv cu însemnele echipei de fotbal.

„Ionuţ, vreau să-ţi mulţumesc în numele municipalităţii, în numele clubului, pentru susţinerea pe care o acorzi echipei de fotbal. Mă bucur să văd că eforturile noastre sunt răsplătite prin susţinerea ta, cât şi a slătinenilor. Sunt fericit că am ocazia să-ţi acord echipamentul oficial al echipei noastre, pe care să-l porţi cu drag”, i-a transmis oficialul clubului slătinean celui mai apropiat suporter al echipei.

Ionuţ Nămoianu a practicat şi el fotbalul, aflându-se în lotul Ştiinţei Dăneasa în sezonul 2007-2008, echipă ce a disputat barajul de promovare cu Prometeu Craiova. Din păcate, un an mai târziu, acesta a pus capăt carierei de jucător, după un accident rutier în urma căruia a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. Chiar dacă nu mai poate practica fotbalul, Ionuţ nu poate sta departe de acest fenomen.

„Din păcate, din cauza unui accident de maşină sunt doar spectator, dar viaţa merge înainte. Mă bucur că am ocazia să fiu în mijlocul jucătorilor, o să vin să-i susţin la fiecare meci, sunt convins că vor câştiga detaşat Liga a IV-a. Sunt puţin emoţionat, nu mă aşteptam la un gest atât de frumos din partea echipei. Mai am câteva tricouri de la fotbalişti cunoscuţi din ţară, iar acum acest trening, cu CSM Slatina, pe care o să-l port cu mare plăcere”, a spus, emoţionat, Ionuţ.

Jucătorii grupării slătinene, cât şi staff-ul tehnic au petrecut minute bune pe teren cu Ionuţ, pe care l-au asigurat că vor duce la îndeplinire performanţa mult aşteptată, promovarea în Liga a III-a.

Comentarii

Redacţia

2018-10-11 13:45:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...