Administraţie

2019-11-19, 16:00:08

Fostul Colegiu „Ion Mincu” din Slatina, reabilitat de municipalitate

Municipalitatea slătineană a hotărât să reabiliteze cu bani de la bugetul local fostul Colegiu „Ion Mincu”, unde vor fi relocate mai multe instituţii din subordinea primăriei.

Administratorul public al Slatinei, Cristian Cismaru, a explicat că administraţia locală a luat această decizie după ce imobilul nu s-a încadrat în condiţiile pentru reabilitarea cu fonduri europene, fiind în clasa doi de risc seismic.

În clădirea fostului Colegiu „Ion Mincu” vor fi relocate Dispeceratul Video, Poliţia Locală, dar şi centrul de management al traficului rutier, care va fi realizat cu fonduri europene. În prezent, acolo deja s-a mutat Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public.

„La fostul Colegiu «Mincu», din păcate, nu s-a putut merge mai departe cu solicitarea de finanţare pe fonduri europene din cauza acestei încadrări în clasa de risc seismic. Din acest motiv, am luat decizia ca pe buget local să-l reabilităm. Acolo o să avem toate aceste centre de management, o să avem sistemul de supraveghere video, Poliţia Locală, Locatrans, Direcţia de Administrare a Străzilor. O să încercăm să facem o reabilitare strict pe ceea ce prezintă un pericol efectiv pentru a da utilitate clădirii. Nu vom face lucruri care nu sunt necesare ci vom face doar lucrări pentru ca aceste servicii să fie mutate acolo”, a declarat Cristian Cismaru.

Comentarii

Redacţia

2019-11-19 16:00:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...