Politică

2019-10-19, 11:08:07

Foşti membri PDL, reuniţi în Pro România Olt. Marius Bălaşa, la al patrulea partid

Directorul Casei Corpului Didactic (CCD) Olt, Marius Bălaşa, a trecut în mod oficial la Pro România, potrivit unor fotografii postate pe pagina de Facebook a formaţiunii.

Alături de Bălaşa, în formaţiunea condusă de Victor Ponta a venit şi Mihai Cârloganu, fost preşedinte al organizaţiilor de tineret PNL şi ALDE Olt. Cei doi l-au urmat pe fostul preşedinte ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă.

Niţă, Bălaşa şi Silvian Dan, coordonatorul organizaţiei judeţene a Pro România, au mai fost colegi în fostul partid PDL, sub conducerea nimeni altuia decât Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei, senator şi ministru.

Deşi este la vârstă fragedă, Mihai Cârlognu a reuşit deja să bifeze prezenţe în PNL, ALDE şi acum în Pro România.

Marius Bălaşa, însă, a ajuns la cel de al patrulea partid după ce a fost membru PDL, PNL, ALDE şi acum Pro România. Acesta va coordona campania electorală a partidului, în municipiul Slatina.

„Salut, astăzi (vineri, 18 octombrie 2019 – n.red.), venirea în echipa PRO România Olt a noilor membri. Familia noastră se mărește și va deveni, cu pași repezi și siguri, o structură care, cu siguranță, va putea să își înrădăcineze ideile în inimile tuturor oltenilor. Sunt ferm convins că împreună cu domnul deputat Mihai Niță în județul Olt și cu domnul Marius Bălașa, director de campanie la Municipiul Slatina, PRO România va avea un cuvânt greu pe scena politică locală și județeană”, transmite Silvian Dan pe pagina de Facebook a filialei.

Comentarii

Redacţia

2019-10-19 11:08:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...