Social

2017-11-14, 15:02:23

Formare profesională în meseria de fotograf. Premieră pentru şomerii din judeţul Olt

Luna decembrie vine cu un curs de formare profesională în premieră pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţul Olt. 74 de şomeri se vor putea specializa în meseriile îngrijitor copii, îngrijitor bătrâni la domiciliu, bucătar şi fotograf, ultimul fiind organizat pentru prima dată de către AJOFM Olt.

În luna decembrie, şomerii olteni se pot înscrie la unul dintre cele patru cursuri de formare profesională, organizate de AJOFM Olt. Cursurile sunt stabilite în funcţie de cerinţele de pe piaţa muncii. În premieră, în luna sărbătorilor, se va organiza cursul de fotograf, care are la dispoziţie 14 locuri.

De asemenea, tot în luna decembrie, vor mai fi puse la dispoziţa persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, care nu au o calificare sau care doresc să se reorienteze pe piaţa muncii, cursuri de îngrijitoare copii (20 de locuri), îngrijitoare bătrâni la domiciliu (20 de locuri) şi brutar (20 de locuri).

Cursurile sunt gratuite şi se adresează celor aflaţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Comentarii

Redacţia

2017-11-14 15:02:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...