Administraţie

2018-06-06, 16:08:54

Firma Primăriei Slatina a finalizat modernizarea străzii Crişan

SC Dezvoltare Urbană SRL Slatina, firma înființată sub autoritatea Primăriei Slatina și a Consiliului Local Slatina, a finalizat lucrările de reamenajare a scuarului amplasat pe strada Crișan, zona dintre străzile Primăverii și Cireașov.

Potrivit unui comunicat remis de Primăria Slatina, lucrările au constat în plantarea de arțari și gazon, schimbarea bordurilor și amplasarea unui sistem de irigații pe toată lungimea scuarului.

„Lucrările au fost efectuate în regie proprie de firma menționată. Alte zone de pe raza municipiului se află în această perioadă în diverse stadii de reamenajare”,
se arată în comunicatul citat.

SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL, firmă creată de Primăria Slatina pentru a prelua atribuţiile SC Rupiah a primit, în luna aprilie 2017, în administrare spaţiile verzi, locurile de joacă şi fântânile din municipiu.

Contractul de concesiune a serviciului de îngrijire a spaţiilor verzi din municipiu încheiat între Primăria Slatina şi asocierea de firme Rupiah, Hiwaters şi Fraicon a încetat, la sfârşitul lunii februarie 2017, cu acordul părţilor, înţelegerea fiind vizată şi de consilierii locali.

Contractul era din anul 2010, pe o perioadă de 30 de ani, scadenţa fiind, aşadar, în anul 2040. Anul trecut, acesta fusese renegociat la o perioadă de 10 ani. Încă de la început, în spaţiul public au apărut informaţii privind facturi umflate emise de societatea comercială către municipalitate. Reprezentanţii Primăriei Slatinei spun că, în anul 2016, valoarea medie a facturilor se ridica la aproximativ cinci miliarde lei vechi.

Comentarii

Redacţia

2018-06-06 16:08:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...