CS Vişina Nouă

2013-06-24, 17:26:06

Finanţatorul echipei Sportul Vişina: „Nu ştiu dacă vom continua, este mizerabil ce se întâmplă în fotbal”

Oficialii grupării Sportul Vişina au anunţat că vor stabili strategia privind abordarea noului sezon, după ce CEx al FRF va omologa rezultatele şi va anunţa sistemul competiţional pentru stagiunea 2013-2014. Cum forul fotbalistic nu a luat nicio decizie până în acest moment, incertitudinea planează în cadrul grupării din sudul judeţului, iar finanţatorul Ionel Savu ia în calcul chiar varianta retragerii.

Speculaţiile potrivit cărora Sportul Vişina nu şi-ar continua parcursul în Liga a III-a în stagiunea ce urmează nu au fost confirmate, dar nici infirmate de finanţatorul echipei, Ionel Savu.

 

În schimb, omul de afaceri şi-a exprimat vădit supărarea faţă de situaţia din fotbal, fiind nemulţumit de faptul că până la această dată rezultatele nu au fost omologate, deşi au trecut mai bine de două săptămâni de la încheierea sezonului. Mai mult, în situaţia în care se vor forma patru serii în eşalonul al treilea, costurile legate de deplasări ar fi mult mai mari.

 

„Nu ştiu dacă vom continua, depinde. Într-adevăr este incertitudine, rezultatele nu au fost omologate, nu se ştiu seriile, când va decide FRF, vom decide şi noi. Este mizerabil ce se întâmplă în fotbal, mi s-a cam luat, nu ştiu ce voi face, mă gândesc să renunţ”, a declarat finanţatorul echipei Sportul Vişina, Ionel Savu.

„Jucătorii ştiu ce trebuie să înţeleagă”

În ciuda dezamăgirii, finanţatorul echipei Sportul Vişina nu a spulberat toate speranţele, liniştindu-şi oarecum jucătorii.

 

„Jucătorii mă cunosc, ei ştiu ce trebuie să înţeleagă”, a mai precizat omul de afaceri, vizavi de situaţia din cadrul echipei.

 

Întreg lotul se află la final de contract, însă majoritatea componenţilor şi-au exprimat dorinţa de a semna prelungirea contractelor, în acest sens existând discuţii preliminarii la banchetul de sfârşit de an.

 

De asemenea, tehnicianul Marcel Ploaie este dispus să continue pe banca celor de la Sportul Vişina. Gruparea din sudul judeţului a încheiat actualul sezon pe locul nouă, asigurându-şi menţinerea, în condiţiile în care a fost penalizată cu 9 puncte din cauza grupelor de juniori. Lotul celor de la Sportul Vişina a fost unul redus numeric, în retur antrenorul Marcel Ploaie având la dispoziţie doar 18 jucători.

Comentarii

Redacţia

2013-06-24 17:26:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...