Învăţământ

2017-10-17, 11:21:10

Finanţare europeană de peste 43.000 euro, la Şcoala Postliceală Sanitară Slatina

Proiectul „Stagiu de calitate - Pașaport pentru piața muncii”, în valoare de 43.392 euro, finanţat prin Programul Erasmus +, va fi implementat de Şcoala Postliceală Sanitară Slatina.

Potrivit unui comunicat de presă, proiectul susține creșterea calitativă a desfășurării instruirii practice profesionale, facilitând efectuarea unui stagiu clinic pentru 16 elevi de la calificarea asistenți medicali generalişti, domeniul sănătate și asistență pedagogică, nivel 5 CNC, interesați de acumularea experienței medicale  într-o țara dezvoltată din punct de vedere al aparaturii și al modernizărilor, organizați în două fluxuri.

Stagiul de mobilitate clinică se desfăşoară pe teritoriul Spaniei în parteneriat cu clinica UED LOS TULIPANES, La Chana și organizația  M.E.P. Europrojects Granada S.L.

„Prin efectuarea acestui stagiu de practică european, ne dorim ca elevii noștri să își dezvolte unele deprinderi practice și structuri cognitive, în urma desfășurării unor acțiuni de observație și îngrijire medicală, susținute de o atmosferă de colaborare și interes în atingerea obiectivelor proiectului. Implementarea acestui demers european, va asigura colaborarea cu instituții europene”, a declarat directorul şcolii, Nicoleta Dobrică.

Comentarii

Redacţia

2017-10-17 11:21:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...