Agricultură

2019-11-17, 13:39:48

Fermierii olteni l-au luat la întrebări pe ministrul Agriculturii. Au vrut să știe dacă mai pot crește porci în gospodării

Prezent la Izbiceni, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost întrebat dacă porcul va dispărea din gospodării.

În contextul răspândirii virusului pestei porcine africane, fermierii olteni se tem, în ultima perioadă, că nu vor mai putea crește porci în gospodării.

"Ministrul Adrian Oroș le-a spus celor prezenți la Izbiceni că porcul din gospodăriile populației nu va dispărea și că evoluția epidemiei de pestă porcină africană nu trebuie să oprească relansarea industriei creșterii porcinelor în România", se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii.

Ministrul Agriculturii a fost vineri la Izbiceni, unde a avut o întâlnire cu fermierii din zonă. Sute de legumicultori din județ au fost prezenți la întâlnirea cu ministrul. Aceștia au vrut să știe și care va fi soarta ajutoarelor de minimis.


Comentarii

Redacţia

2019-11-17 13:39:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...