Învăţământ

2017-10-19, 20:57:46

Felicia Man pierde procesul în care cerea anularea ordinului de demitere

Fostul inspector școlar general al ISJ Olt, Felicia Man, a pierdut procesul în care solicita suspendarea ordinului ministrului Educației prin care a fost demisă din funcție, decizia Curții de Apel Craiova nefiind definitivă.

Felicia Man solicitase Curții de Apel Craiova, încă din 23 august, suspendarea actului semnat de ministrul Liviu Pop, prin care ea și alți 12 inspectori școlari generali își pierdeau funcțiile. Judecătorii i-au respins cererea, joi, însă decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Ca şi în cazul celorlalţi inspectori demişi, şi şefei din Olt i se impută netransmiterea raportului cu privire la „Starea învăţământului românesc”, transmiterea raportului de audit după data stabilită - 20 iunie, deşi cel puţin în cazul judeţului Olt acesta a fost transmis pe 19 iunie. Un alt motiv de demitere a fost nepublicarea declaraţiei de avere pe site-ul instituţiei. 

Comentarii

Redacţia

2017-10-19 20:57:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...