Învăţământ

2019-09-05, 14:44:55

Emil Moţ: „Anul acesta, pe investiții în școli ne-au fost alocați 2,9 milioane lei”

Municipalitatea slătineană face eforturi bugetare pentru ca şi în acest an să investească în şcolile din Slatina.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că educaţia este importantă pentru administraţia locală, şi în acest an aproape trei milioane de lei sunt investiţi în şcolile din municipiu.

„Avem în jur de 15-16 milioane, bani care ajung la școli în fiecare an pentru investiții și cheltuieli curente. Efortul bugetar al Primăriei Slatina este destul de mare, dar educația e foarte importantă pentru noi. Anul acesta, pe partea de investiții avem o diminuare de sumă pentru că, potrivit noii formule de calcul a Guvernului, Primăria Slatina a fost lăsată fără destul de mulți bani. Anul acesta, pe investiții în școli ne-au fost alocați 2,9 milioane lei, față de 6-7 milioane în anii trecuți”, a declarat Emil Moț.

Pe lângă banii primiți pentru igienizare și reparații, multe școli din Slatina au primit fonduri și pentru dotări sau extinderi de clădire.

„Toți au avut bani pentru curățenie. La unele am mai cumpărat table inteligente, la Școala 7 construim o sală de sport, la Minulescu avem lucrări de vreo 11 milioane pentru a termina și ultimul corp, iar la GPP nr.8 se construiește un corp de clădire nou”, a mai explicat primarul.

Comentarii

Redacţia

2019-09-05 14:44:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...