Actualitate

2019-06-26, 10:31:44

Elevii Liceului Tehnologic „P.S. Aurelian” Slatina, dezbatere privind consumul şi traficul de droguri

Pentru că pe 26 iunie este celebrată an de an Ziua Internaţională împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri, specialiştii CPECA Olt îi vor consilia pe elevii Liceului Tehnologic „P.S. Aurelian” Slatina privind consumul şi traficul de droguri.

CPECA Olt organizează o serie de activităţi de informare, sensibilizare, conştientizare şi de petrecere a timpului liber, concursuri sportive cu tematică antidrog destinate copiilor şi tinerilor, dezbateri pe teme corelate cu uzul, abuzul și traficul de droguri.

Astfel, specialiștii CPECA. Olt şi cei ai Inspectoratului Județean de Poliție Olt - Compartimentul de Analiză și  Prevenire a Criminalității au organizat, în această dimineaţă, o dezbatere cu elevii Liceului Tehnologic „P.S. Aurelian” pe tema uzului, abuzului și traficului de droguri.

Totodată, în municipiul Slatina, pe Esplanadă, va avea loc, pe 26 iunie, de la ora 18.00, un eveniment de marcare a Zilei Internaţionale împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri centrat atât pe promovarea unui stil de viaţă sănătos, prin sport şi activităţi în aer liber, cât şi pe dobândirea unor informaţii despre efectele negative ale consumului de droguri, prin activităţi interactive între tinerii prezenți, specialiştii și voluntarii CPECA Olt, Inspectoratului Județean de Poliție Olt – Compartimentul de Analiză și  Prevenire a Criminalității și Inspectoratului Județean  de Jandarmi Olt. Activitatea va fi organizată alături de specialişti din cadrul  Poliției Rutiere care vor oferi lecții de educație rutieră.

Comentarii

Redacţia

2019-06-26 10:31:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...