Învăţământ

2018-08-10, 14:27:48

Elevii de zece la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, premiaţi de ISJ Olt

Absolvenţii de clasa a VIII-a şi a XII-a care au reuşit să obţină nota maximă la examenele Evaluare Naţională şi Bacalaureat, sesiunea 2018, vor fi premiaţi, luni, în cadrul unei ceremonii care se va desfăşura la sediul ISJ Olt.

În judeţul Olt au luat nota maximă, la Evaluare Naţională, elevii Alexandru Gabriel Vasile, Andreea Dobre, Gabriela Logofătu, Cristina Mărgheanu, Diana Țolu și Anastasia Ștefănescu, toţi de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina, Andrada Chelu de la Școala Gimnazială „Mihail Drumeș” Balș, Mioara Nica de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Slatina, Teodora Ștefu de la Colegiul „Nicolae Titulescu” Slatina şi Gabriela Andreea Mînzală de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina.

Nota maximă la examenul de bacalaureat au obţinut Roxana Diana Căprița - Colegiul Național „AI Cuza” Corabia și Ștefania Pițigoi - Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal.

Elevii de nota zece au fost premiaţi şi de Guvernul României. Câte o mie de lei au primit absolvenţii clasei a VIII-a şi câte 3.000 de lei cei de a XII-a.

Comentarii

Redacţia

2018-08-10 14:27:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...