Învăţământ

2019-10-17, 15:57:24

Elevii de la Liceul „PS Aurelian” Slatina au promovat colectarea selectivă a deşeurilor

O serie de activităţi de promovare a colectării selective a deşeurilor şi a modalităţilor de valorificare a acestora au fost desfăşurate de elevii Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina.

Acţiunea a fost desfăşurată în proiectului „Învață să alegi, alege să colectezi selectiv”, desfăşurat de Asociaţia pentru sprijinirea Colegiului Economic Petre S. Aurelian, în parteneriat cu o firmă de salubritate și Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian”, proiect finanţat de DJST Olt.

Trei grupe de câte 10 elevi voluntari coordonaţi de profesorii voluntari Marina Raicu, Ioana Dorobanţu şi Emanuela Popescu au informat cetăţenii despre colectarea selectivă şi avantajele ei, în trei locuri cheie din Slatina: Casa de Cultură a Tineretului, Esplanada şi Fântâna Speranței. Elevii au împărţti 3.000 de flayere şi 100 de afise realizate şi concepute de elevii voluntari.

„Cetăţenii Slatinei au fost încântaţi de iniţiativa elevilor voluntari şi receptivi la informaţiile furnizate de aceştia”, a declarat profesorul Marin Raicu.

Comentarii

Redacţia

2019-10-17 15:57:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...