Edilul localităţii Dăeşti: „Am avut ghinion, sperăm că ocaziile nu se vor răzbuna în retur”

Viitorul Dăeşti s-a dovedit a fi o echipă extrem de periculoasă, iar AS Milcov nu va avea deloc o misiune uşoară în lupta pentru promovare. Mai mult, gruparea vâlceană este susţinută de autorităţile locale, primarul George Popolan declarând că echipa are tot sprijinul pentru a evolua în eşalonul superior.

Primarul localităţii Dăeşti, George Popolan, a declarat, după meciul cu AS Milcov, încheiat cu o remiză albă, că echipa vâlceană a avut ghinion, mai ales prin ratarea penalty-ului.

Edilul este încrezător, deşi este convins că terenul sintetic va avantaja campioana judeţului Olt.

„Este bine că nu am primit gol acasă. Am spus-o de la început că promovarea se va juca în cele 180 de minute, vom vedea în retur echipa mai bună. Pregătiserăm terenul foarte bine, după care a venit o ploaie de două ore, n-am vazut aşa ceva de 15 ani... Am făcut eforturi să aducem terenul cât de cât în condiţii de joc, dar chiar şi aşa a fost dificil. Am avut ghinion, am ratat penalty, am avut numeroase ocazii, să sperăm că nu se vor răzbuna în retur sau le vom răzbuna noi în retur. Echipa oaspete mi-a lăsat o impresie bună, am avut în iarnă un meci amical, scorul a fost egal, 3-3, echipă bine organizată. Sinteticul va avantaja AS Milcov, e terenul pe care ei joacă, dar sunt convins că şi noi vom juca, iar calitatea fotbalului probabil va fi alta. Va fi foarte greu pentru noi, vom evolua în deplasare, dar se va juca. Ar fi o sărbătoare mare să promovăm, ne dorim acest lucru, avem acordul Consiliului Local, doi sponsori care vin alături de noi, rămâne să mai câştigăm şi meciul. Fistegeanu n-a ratat niciun penalty, era normal să execute, a ratat, asta este. Păcat, un 1-0 pentru noi era un rezulatat bun”, a declarat primarul localităţii Dăeşti, George Popolan.

Din cauza terenului impracticabil, oficialii clubului Dăeşti au solicitat mutarea jocului pe Stadionul „Hidro”, însă AS Milcov a refuzat, în cele din urmă jocul disputându-se pe terenul „Fedeleşoiu”, acoperit de bălţi, în ciuda eforturilor organizatorilor de a evacua apa.